• Lorem ipsum

Haarstukken

Toon:
Geen producten gevonden...
Haarstukken

Haarstukken

Haaruitval komt vaker voor dan u denkt. Heeft u last van kale plekken of dunner wordend haar? Bij MB Hairworks, haarstukjes Eindhoven kunnen wij u helpen. Wij nemen niet het haarprobleem weg, maar kunnen u wel helpen om uzelf beter te voelen door het aanmeten van haarstukken.

Wat is een haarstukje?

Een pruik of haarwerk bedekt het hele hoofd en een haarstukje doet dit niet. Een haarstuk wordt gebruikt om kale plekken te camoufleren. Vroeger werd er niet gesproken over een haarstuk, maar over een toupet. Hier hebben veel mensen negatieve associaties bij. De haarstukjes van tegenwoordig zijn veel beter van kwaliteit. Ze sluiten goed aan op uw haar en zijn daardoor niet meer te onderscheiden van uw eigen haar. Een haarstukje is verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt kiezen voor een haarstukje van natuurlijk haar of van synthetisch haar en voor confectie of maatwerk. Synthetisch haar en echt haar zijn allebei van goede kwaliteit, maar er zijn wel verschillen. Synthetisch haar is lichter in gewicht en makkelijker in onderhoud. Een haarstuk van echt haar voelt natuurlijker aan en kan ook gestyled worden. Met een haarstuk van natuurlijk haar kunt u ook zwemmen en u kunt ermee slapen. Wij adviseren u graag over goede haarstukken die bij uw situatie passen.

Haarstuk kopen

Een haarstuk kopen is een hele stap. U zult onze winkel meerdere keren bezoeken. Een haarstuk kopen is een heel proces. Voordat u de keuze maakt voor een haarstukje, heeft u eerst een uitgebreid intakegesprek met onze haarwerkspecialisten. Wij bespreken met u wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw haarwerk en komt u bij een volgende afspraak terug om te passen. Wij controleren dan de kwaliteit en stylen uw haarstuk. Ook geven we u advies over het onderhoud. Verder laten we u zien hoe u het haarstuk kunt bevestigen.

Ook voor verder onderhoud aan uw haarwerk kunt u bij haarstukjes Eindhoven terecht. U moet dit zien als een regelmatig bezoek aan de kapper. Onze medewerkers zijn naast kapper gespecialiseerd als haarwerkspecialist. Zij weten dus precies hoe zij uw haarstuk moeten behandelen. Een winkel met haarstukken in de buurt is dus geen luxe. Woont u in de regio Eindhoven, dan bent u van harte welkom op onze pruikenplaza met haarstukjes Eindhoven. Zo kunt u ook vast wat mogelijkheden bekijken voorafgaand aan een haarstuk kopen. In onze winkel kunt u terecht voor haarstukjes Eindhoven. Onze medewerkers helpen u graag.