• Lorem ipsum

MB Hairworks werkt er hard aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt, streven wij ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen omtrent de beschikbaarheidsstatus van uw bestelling. De meeste producten die op MB-Hairworks.nl staan zijn op voorraad. Indien dit niet het geval is, wordt dit weergegeven bij het betreffende product. Indien het product nog leverbaar is staat de leverweek (kalenderweek) er bij. Het kan voorkomen dat een product als zodanig leverbaar staat, maar niet direct leverbaar is. Dit heeft er mee te maken dat de webshop niet elke moment geüpdatet wordt. Het laatste exemplaar is dan net verkocht. Wij stellen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte en bieden u een vergelijkbaar alternatief.

Bezorgkosten MB Hairworks

Hieronder vindt u een overzicht van de eventuele kosten voor levering in Nederland en Belgie:

  • Pakketdienst € 7,50

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

De levertijd varieert van 1 tot 3 werkdagen. Wij streven ernaar om (indien gewenst) uw pakket zo snel mogelijk te leveren. De beschikbaarheid van de producten bij onze leveranciers is als basis voor dit uitgangspunt genomen. Nu kan het wel eens voorkomen dat we de levertijd 'binnen 1 tot 3 werkdagen' overschrijden. Om die reden geldt de levertijd als indicatie en als zogeheten 'fatale termijn'. Dat wil zeggen dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet blij bent met uw bestelling. Voor die situaties is het handig als u de bestelde producten kan terugsturen. U heeft bij de aankoop bij MB Hairworks recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour sturen.

De kosten voor het terugsturen van de door u bestelde producten nemen wij voor onze rekening, mocht u hier kosten voor maken. Zodra de geannuleerde producten weer terug bij ons zijn worden deze gecontroleerd (nieuwstaat) waarna het volledige aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten 100% terug worden geboekt op het rekeningnummer waarmee betaald is.