• Lorem ipsum

Haarwerk heren

Toon:
Geen producten gevonden...
Haarwerk heren

Haarwerk voor mannen

Een haarwerk lijkt toch vaak voorbehouden aan vrouwen. Mannen denken vaker dat ze moeten leren leven met minder of geen haar. Niets is minder waar. Haarwerken voor mannen zijn ook heel goed mogelijk. Of u nu uw haar (deels) verloren bent door een ziekte of gewoon kaler bent geworden. Haarwerken mannen zijn er ook.

Haarwerken mannen een oplossing bij kaalheid

U heeft last van haaruitval, inhammen of dunner wordend haar. Het kan allemaal. Wij leveren haarwerk voor mannen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd als kapper en zijn daarnaast opgeleid als haarwerkspecialist. Bij een eerste afspraak bespreekt onze medewerker met u wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden van haarwerken mannen zijn. U kunt kiezen voor verschillende pruiken of haarstukken, passend bij uw situatie. U past meerdere modellen om te kijken wat bij u staat. Onze medewerkers adviseren u graag.

Soorten haarwerk mannen

Haarwerken zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende kleuren haarwerk mannen, maar bijvoorbeeld ook uit synthetisch of echt haar en uit confectie of maatwerk haarwerken voor mannen.
Synthetisch haarwerk voor mannen is makkelijk in onderhoud. Het is niet warm, licht en na het wassen komt het haar altijd weer makkelijk in model. Het is goedkoper dan echt haar. Echt haarwerk mannen heeft een natuurlijker uitstraling dan synthetisch haar. Het voelt meer als eigen haar en kan makkelijker op verschillende manieren gestyled worden. Ook kan u een pet dragen bovenop uw haarwerk. Een haarwerk van echt haar gaat langer mee dan een haarwerk van synthetisch haar.
U hoeft niet bang te zijn dat uw haarwerk afvalt. De manier waarop het haarwerk bevestigd wordt, is afhankelijk van het type. Dit kan met een speciale lijm of tape. Bij sommige haarwerken wordt het haar met ringetjes vastgemaakt aan uw eigen haar.

Heeft u nog vragen over haarwerken voor mannen. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.