• Lorem ipsum

Toupetten

Toon:
Geen producten gevonden...
Toupetten

Een toupet kopen voor het bedekken van het haar en/of de hoofdhuid

Een toupet is een haarwerk dat speciaal voor iemand op maat is gemaakt. Het wordt ook wel een 'haarwerk' of 'pruik' genoemd. Het is echter geen pruik, want niet het gehele haar wordt met het haarwerk bedekt, maar slechts een gedeelte ervan. Iemand gaat eerder een toupet kopen, wanneer niet de gehele haardos verloren is als een gevolg van
bijvoorbeeld haaruitval of kaalheid.

Wanneer een toupet?

Haarwerken zijn er in vele verschillende soorten en maten. Veelvoorkomend: een
man of vrouw gaat een toupet kopen wanneer diegene gaat lijden aan kaalheid of haaruitval en niet meer beschikt over de volumineuze haardos als voorheen. Het besluit om een haarwerk aan te schaffen kan voor dit probleem een uitstekende uitkomst bieden. In dat geval heeft iemand op een gedeelte van het hoofd geen of nog maar weinig haar, waar het haarwerk geplaatst wordt, om de (beginnende) kaalheid op een zo natuurlijk mogelijke wijze te verbergen. Meestal kiezen mannen voor een haarwerk en vrouwen voor een pruik. Maar steeds meer en meer vrouwen kiezen ervoor om een haarwerk dat een gedeelte van het haar bedekt aan te schaffen dan voorheen.

In de winkel kopen of een toupet online bestellen

Er zijn voordelen van een toupet kopen in de winkel in plaats van deze te bestellen op internet. Daarnaast zijn er dienstverleners die aanbieden om een haarwerk thuis bij u te komen plaatsen. Beide geven de mogelijkheden om meteen de verschillende wensen te bespreken die er bij u bestaan. De expert kan kijken wat bij uw hoofd/gezicht past en welke haarkleuren voor u geschikt zijn. Een toupet online bestellen kent niet de voordelen van het kopen in de winkel of de adviseur die bij u thuiskomt, maar kan ook zeker een uitkomst voor u bieden. Misschien bent u zelf al heel ervaren in het werken met haar, en wilt u op uw eigen gemakje een aantal haarwerken thuis uitproberen. De haarwerken kunt u misschien zelf in de juiste vorm knippen en in de juiste kleur verven dat bij uw hoofdhaar en huidskleur past. In dat geval biedt het een uitkomst om een toupet online te bestellen. Als iemand geen ervaring heeft met het verwerken van haarproducten in het eigen haar, dan is het aan te raden naar de winkel te gaan om zeker te zijn van een goed resultaat!