• Lorem ipsum

MB Hairworks Specialist in aanvullend haar

18 Dec 2019
door MB Hairworks

MB Hairworks al vele jaren specialist op het gebied van hoogwaardige haaroplossingen. Het bedrijf biedt haarstukken, haarwerken en maatwerk aan mensen die kampen met haarproblemen. Of het nu gaat om plaatselijke of gehele haaruitval, MB Hairworks is de juiste plek voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

Voor iedereen een oplossing

Er wordt vaak gezegd dat haar de spiegel van het lichaam is. Door hormonen, stress of ziekte kan haar uitvallen met diverse emotionele en fysieke problemen tot gevolg. MB Hairworks is er voor iedereen die iets aan zijn kaalheid, haarverlies of dunner wordend haar wil laten doen.

Dagelijks adviseren en begeleiden haarwerkspecialisten Marleen en Rommenique hun klanten.

Na het plaatsen van het haar, blijft MB Hairworks haar klanten begeleiden

Rommenique: “We weten dat de drempel om naar een haarwerkspecialist te gaan groot kan zijn. Toch is het belangrijk dat mensen weten dat er voor ieder haarprobleem een oplossing is, of het nu gaat om een haarstukje, een totaal haarwerk of perfectiewerk op maat.” Tijdens een oriënterend gesprek wordt er geluisterd naar de haarwensen van de klant en eerlijk advies gegeven. “Iedere klant heeft zijn eigen verhaal en wij willen ze echt gelukkiger de deur uit zien gaan.”

Marleen: “Je bouwt echt een band met klanten op. Als je hoort dat iemand is genezen van een ziekte of door een haarwerk meer zelfvertrouwen heeft gekregen, dan geeft ons dat ook een goed gevoel.” 

Vakkundig en persoonlijk

MB Hairworks is een gerenommeerde en betrouwbare haarwerkspecialist. Het bedrijf is SEHM gecertificeerd en aangesloten bij  alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat in diverse medische gevallen, het haarwerk in aanmerking komt voor vergoeding. 

Heeft u last van haaruitval en interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met MB Hairworks.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »